Nyårshälsning från redaktionen!

Kära läsare! Tiden tog sats, svingade sig genom hösten och landade plötsligt i julstök och förberedelser för det nya året. Det har varit en höst fylld av fantastiska möten med alla er som bidragit till innehållet i vår publikation. Horisontens redaktion tackar er innerligt för att ni delat med er av er vardag, era kunskaper och era erfarenheter kring digitalisering och skolutveckling. Ni har sannerligen bidragit till en ny, spännande och intressant röst i skolsverige. Vi tackar våra läsare för att ni gjort vår identitet synlig och delat med er av vår gemensamma röst till vänner och kollegor. Vi önskar även rikta ett särskilt tack till våra sponsorer Intel och Lin Education. Tack vare er kan vi fortsätta rapportera och fokusera på goda exempel kring sammanhang som för utvecklingen och oss alla framåt. Horisonten är åter med nytt spännande tema den 7 januari 2016. Så länge önskar vi er en riktigt god fortsättning på det nya året. Låt 2016 bli fantastiskt tillsammans med oss! Vi kommer ha fortsatt fokus starkt fokus på utveckling och digitalisering. Följ oss vidare i jakten på framtidens skola.

Bästa hälsningar

Redaktionen